Πολιτική Αποστολών, Επιστροφής Χρημάτων και Επιστροφών

Πολιτική Αποστολών, Επιστροφής Χρημάτων και Επιστροφών

Ανακοίνωση

Αρχικά, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία “ΕΛΤΑ COURIER” με την οποία συνεργαζόμαστε λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον Covid-19. Στις έκτακτες αυτές συνθήκες, βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση των λειτουργιών μας και η απρόσκοπτη, κατά το δυνατό, παράδοση των αποστολών. Παρά τις προσπάθειες μας για άμεση εξυπηρέτηση ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο μέσος χρόνος παράδοσης, ενδέχεται να σημειωθούν τροποποιήσεις και πιθανές αποκλίσεις από τους συνήθεις χρόνους διακίνησης και παράδοσης για συγκεκριμένο αριθμό προορισμών, κυρίως στα αστικά κέντρα. Λυπούμαστε για την αναμονή και την όποια αναστάτωση ενδεχομένως προκληθεί από τις τροποποιήσεις των χρόνων διαχείρισης των αποστολών. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας!

 

Αποστολή Προϊόντων

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Ο αποστολέας “ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑΣ” είναι υπεύθυνος της κατάλληλης συσκευασίας του δέματος καθώς και για τον έλεγχο της καλής κατάστασης του προϊόντος πριν την αποστολή, ενώ ουδεμία ευθύνη φέρει για τις φθορές που μπορεί να προκληθούν στο δέμα κατά τη διαδικασία αποστολής. Το δέμα ταξιδεύει με ευθύνη του παραλήπτη και η διαδικασία αναζήτησης του δέματος μετά την αποχώρηση του από το κατάστημα αναλαμβάνεται εξ ‘ολοκλήρου από αυτόν. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αποστολή (αριθμό voucher, εταιρεία, ημερομηνια αποστολής) από το κατάστημα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@bohovintageclothing.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2111841101 κατά τις εργάσιμες ώρες, Δευτέρα και Τετάρτη 11.00-15.00 και 16.00-18.00, Τριτη, Πεμπτη, Παρασκευη 11.00-15.00 και 16.00-20.00 και Σάββατο 11.00-15.00 και το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Έξοδα Αποστολής

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 60 € η αποστολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο, για μικρότερες παραγγελίες υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 3€.

Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα γίνονται μέσω της εταιρείας “ΕΛΤΑ COURIER”. Σε περίπτωση που έχετε συγκεκριμένη προτίμηση για την μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία αποστολής επιλέγεται σύμφωνα με την κρίση του καταστήματός μας.

Παράδοση Προϊόντων

Ο χρόνος παράδοσης για εντός Ελλάδας είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 4-10 εργάσιμες.

Για χώρες του εξωτερικού τα έξοδα τα χρεώνεται ο πελάτης αποκλειστικά, ανεξαρτήτως του ποσού παραγγελίας.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Οι παραπάνω χρόνοι είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυδιανομής και ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημά μας για οποιαδήποτε απόκλιση από αυτούς. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω του e-mail επικοινωνίας που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Αλλαγές – Επιστροφές – Αντικατάσταση Προϊόντος

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bohovintageclothing.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2111841101 κατά τις εργάσιμες ώρες. Στη συνέχεια το δέμα θα πρέπει να παραδοθεί σε κατάστημα της εταιρείας “ΕΛΤΑ COURIER” ώστε να αποσταλεί στην έδρα του καταστήματος Ηπείρου 8, Αθήνα 10433.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

  1. 1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  2. 2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα επικοινωνίας μαζί μας
  3. 3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
  4. 4. Να βρίσκεται στην κατάσταση που απεστάλη από τον αποστολέα, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την αποστολή.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

  1. i. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της “ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΚΑΣ” σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας σας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

  1. ii. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε να αγοράσετε είτε παραπάνω προϊόντα είτε κάποιο προϊόν μεγαλύτερης αξίας. Η επιστροφή του προϊόντος στις περιπτώσεις i και ii είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφόσον αποδεικνύεται η υπαιτιότητα και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το φυσικό μας κατάστημα στο 2111841101 κατά τις εργάσιμες ώρες, Δευτέρα και Τετάρτη 11.00-15.00 και 16.00-18.00, Τριτη, Πεμπτη, Παρασκευη 11.00-15.00 και 16.00-20.00 και Σάββατο 11.00-15.00.

iii. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, επικοινωνήστε μαζί μας απ’ ευθείας στο 2111841101.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 5 εργάσιμων ημερών μόνο κατόπιν συνεννόησης με το φυσικό μας κατάστημα στο 2111841101 Δευτέρα και Τετάρτη 11.00-15.00 και 16.00-18.00, Τριτη, Πεμπτη, Παρασκευη 11.00-15.00 και 16.00-20.00 και Σάββατο 11.00-15.00.

Η αλλαγή του προϊόντος κοστίζει 3€ και μπορεί να γίνει μόνο με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές. Εάν ο καταναλωτής για οποιοδήποτε λόγο προτιμήσει διαφορετική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών είναι αυτό που ορίζει η εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον ίδιο και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή από το κατάστημα.

Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «bohovintageclothing.gr» μπορούν να αλλαχθούν και στο φυσικό μας κατάστημα (Ηπείρου 8, Αθήνα 10433) πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας στο 2111841101 Δευτέρα και Τετάρτη 11.00-15.00 και 16.00-18.00, Τριτη, Πεμπτη, Παρασκευη 11.00-15.00 και 16.00-20.00 και Σάββατο 11.00-15.00.

Ουδεμία αλλαγή θα πραγματοποιείται εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας και εάν δεν υπάρξει πρωτότυπη απόδειξης αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Τρόποι Πληρωμής

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ

  • • Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές κάρτες.
  • • Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «bohovintageclothing.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες.
  • • Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό κάρτας, την ημερομηνία λήξης αυτής, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
  • • Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό λογαριασμού “………….” και IBAN “…………….” σε διάστημα έως 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Στην αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμο από το οποίο έγινε η παραγγελία ή τον κωδικό της παραγγελίας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Παρακαλείστε να στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@bohovintageclothing.gr ώστε να αποφεύγονται τυχόν καθυστερήσεις λόγω τραπεζικών διαδικασιών.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας (ΕΛΤΑ COURIER). Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 3 ευρώ. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Παραλαβή Από Το Κατάστημα

Το κατάστημα μας βρίσκεται Ηπείρου 8, Αθήνα 10433. Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής από το κατάστημα (εφόσον δεν έχει γίνει πληρωμή μέσω τραπέζης ή paypal) οι κωδικοί της επιλογής σας κρατούνται μέχρι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ο πελάτης δεν δύναται να προσέλθει σε αυτό το διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα στο 2111841101 είτε μέσω email στο info@bohovintageclothing.gr για να κανονιστεί η ημέρα παραλαβής. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι κωδικοί απαλλάσσονται και η παραγγελία θα πρέπει να γίνει εκ νέου. Σε αυτή την περίπτωση το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη για τη μετέπειτα διαθεσιμότητά τους.